Plant Jubileumboom 30 oktober a.s.

Vorig jaar bestond de wijkvereniging 40 jaar. De gemeente Arnhem heeft ons als verjaardagscadeau een halfvolwassen hoogstam appelboom aangeboden. Die jubileumboom gaan we planten op zaterdagmiddag 30 oktober a.s. vanaf 15.00 uur.

Als plantlocatie is de boomgaard tussen Watermuseum en Molenplaats (aan de Zijpendaalseweg) uitgekozen. Wethouder Bob Roelofs (een bijna-wijkbewoner) zal de plant voor zijn rekening nemen. Het bestuur nodigt alle wijkbewoners uit hierbij aanwezig te zijn. Met z’n allen gaan we er een gezellige middag van maken !

De algemene ledenvergadering 2020

2020-09-23-009-JCZCorona is (helaas) het nieuwe antwoord op vele vragen. Waarom een algemene ledenvergadering in september en niet in mei: Corona. Waarom mogen er maar dertig leden fysiek aanwezig zijn bij een vergadering: Corona. Het virus beheerst en bepaalt onze contacten. Zo zaten er op 23 september tegen de dertig wijkbewoners te vergaderen in de Molenplaats Sonsbeek: de vaste agendapunten en veel vaste bezoekers. Lees “De algemene ledenvergadering 2020” verder