11 januari | Wijkdiner in de Bakermat

2017-12-08 JZ 012Elke tweede vrijdag van de maand wordt er een wijkdiner georganiseerd in wijkcentrum De Bakermat, van Nispenstraat 139. Iedereen die woont in de Burgemeesterswijk of op De Hoogkamp en het leuk vindt buurtgenoten te ontmoeten, is van harte welkom.

Er is plaats voor 35 mensen en tot op heden waren bijna altijd alle plaatsen bezet. Het blijkt een leuke en ongedwongen manier te zijn om met elkaar in contact te komen. Het eten is iedere keer verrassend lekker. Uiteraard wordt met dieetwensen rekening gehouden. En…… de Henribloemvoortreffelijke wijn wordt beschikbaar gesteld door firma Bloem van de Amsterdamseweg en de ruimte door de Diaconessenkerk.

Het diner bestaat uit drie gangen en wordt geserveerd als lopend buffet. Kosten incl. wijn/sap en koffie €10

We beginnen met om 17.30 uur met een aperitief en eindigen meestal rond 20.30 uur.

Opgave, liefst zo vroeg mogelijk,
maar uiterlijk tot woensdag 10 jamuari voor het diner, bij:

Eén gedachte over “11 januari | Wijkdiner in de Bakermat”

  1. Beste mensen,

    Vrijdag 12 oktober is er weer een wijkdiner in de Bakermat. Vele van jullie, 26 mensen, hebben zich daarvoor al opgegeven. Er zijn nog zes plaatsen over, dus wie nog mee wil doen kan zich melden. Het zou ook leuk zijn als je nieuwe mensen op het diner attent zou maken of als de drempel te hoog is, iemand die er nog nooit geweest is, zou willen meenemen. Wie weet doe je er iemand een plezier mee.

    Hartelijke groet,

Reacties zijn gesloten.