Wij zoeken jou!!

Nieuw bestuurslid gezocht! 

Het bestuur van de Wijkvereniging Burgemeesterskwartier heeft per direct een plaats binnen het Algemeen Bestuur.
Voel je je naast bewoner ook betrokken bij de wijk en heb je een gezond enthousiasme om hier een extra rol in te gaan vervullen, dan is het zeker zinvol deze mogelijkheid verder te verkennen.  De impact in sociale belasting is gering en is voor een groot deel ook nog zelf in te vullen.

Vaste samenkomst momenten zijn de bestuursvergaderingen van gemiddeld 6 x per jaar. Daarnaast word je gekoppeld aan een activiteiten commissie binnen de Wijk en heb je met enige regelmaat contact over hun werkgebied. Het huidig bestuur bestaat momenteel uit 6 leden, waarvan 1 vrouw is; kortom, met name vrouwen roepen wij dus op te reageren!  

Wijkvereniging Burgemeesterskwartier stelt zich tot doel het woon- en leefplezier en onderling contact in de wijk te bevorderen. Hiertoe stimuleert en faciliteert zij waar nodig activiteiten in de wijk. Ook onderhoudt zij contact met de gemeente en andere relevante organisaties. Voor 2021 zijn er een hoop ambitieuze plannen, leuk als wij jouw energie hierin kunnen gebruiken!  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Frederik van Zeggeren via 06-50579532
of stuur mij een bericht via frederik@bwarnhem.nl