Stichting Hair4Her zoekt onderkomen

De stichting Hair4Her, een initiatief van Esther Hogeweg-Hollander, zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan patiënten met kanker. Hair4Her voldoet hiermee aan een grote behoefte, aangezien haarwerken kostbaar zijn en door zorgverzekeringen maar gedeeltelijk vergoed worden. Hair4Her heeft al veel zieke vrouwen aan een haarwerk kunnen helpen. Het gratis en met liefde en aandacht beschikbaar stellen van deze haarwerken, geeft de patiënten meer zelfvertrouwen en steun in een moeilijke periode van hun leven. Zoals zij zelf vaak zeggen: “Ik heb mijn gezicht weer terug”.

In de begintijd was Hair4Her gevestigd in het Toon Hermans Huis Arnhem, waar zij kosteloos van een ruimte gebruik mocht maken. Aangezien het Toon Hermans Huis van locatie ging veranderen en zij niet meer gratis gebruik kond maken van een ruimte op hun nieuwe locatie moest zij noodgedwongen opzoek naar een nieuwe locatie. Sinds 2 1/2 jaar heeft Hair4Her een gratis onderkomen op de Bruningweg in Arnhem, maar dat eindigt in juni 2020.

Hair4Her wordt ondersteund door sponsors die haar activiteiten met geld en producten ondersteunen, maar dat is niet voldoende om een huurovereenkomst aan te gaan. De stichting is dus dringend op zoek naar een passende locatie, of een sponsor die de huur van de huidige locatie wil bekostigen.

Meer informatie over Hair4Her en haar activiteiten is te vinden op www.hair4her.nl

Comité van aanbeveling
Het Comité van Aanbeveling bestaat uit een groep mensen die de de Stichting Hair4Her en haar doelstellingen ondersteunt en een warm hart toedraagt.

  • Drs. Annette M. Visser, Senior adviseur corporate communications bij Coöperatie VGZ
  • Mr. Annette Boehmer-Hamminga, directeur Boehmer Consultancy te Velp, werkzaam op het gebied van administratie, belastingen (Inkomstenbelasting en erfbelasting) en afhandeling van boedels
  • Angelique J. Krüger, presentator , trouwambtenaar
  • Arie H. Wezemer, Journalist / docent Nederlands en CKV, Ex-voorlichter Roparun
  • Willemien Zwaan-Stoopendaal, Medisch nucleair werker Rijnstate

Contact: Esther Hogeweg Hollander,
Bezoekadres: Bruningweg 19C, 6827 BM Arnhem. (Uitsluitend op afspraak).
Telefoon: 06 – 10 15 75 63
E-mail: info@hair4her.nl  Website: www.hair4her.nl
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66012953
Bankrekening: NL81 INGB 0007 407 519 t.n.v. Stichting Hair4Her