Schaarsbergen klompenpad geopend

Samen met enthousiaste vrijwilligers en met medewerking van Geldersch Landschap & Kasteelen en andere grondeigenaren is het gelukt het Schaarsbergenpad te ontwikkelen. Het Schaarsbergenpad is het 140ste Klompenpad en het 106de pad in Gelderland. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Ontdek het mooie buitengebied van Arnhem

Het Schaarsbergenpad is een wandelroute van 10 kilometer lang en loopt over de landgoederen Warnsborn en Vijverberg. De overstaproute naar het Rosandepad loopt langs Abdij Koningsoord.
Het Schaarsbergenpad is het eerste Klompenpad in de gemeente Arnhem. Later dit jaar volgt het Klompenpad dat bij Elden in de maak is.
Ontdek het afwisselende buitengebied ten noordwesten van Arnhem. Wandel over landgoederen, langs weitjes en heidevelden, over lanen en schaapsdrift, langs vijvers en sprengen.

Brochure en app

De route is gemarkeerd met paarse bordjes. Kijk voor de digitale brochure met route-informatie op www.klompenpaden.nl of download de route in de Klompenpaden app. Gedrukte brochures zijn te koop bij o.a. ’t Pannekoekhuis. Alle verkooppunten staan op de website. Word ook klompenpadenfan en volg ons op Facebook!

Dit Klompenpad is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem, Provincie Gelderland, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nationale Postcode Loterij.

Foto’s van de opening op vrijdag 1 juli