Repairplek

repairplekGunt u uw spullen een langer leven? Kom ook naar de maandelijkse repairplek – repareren met de buren. Elke maand komen we bij elkaar op de repairplek, afwisselend ergens in de wijk of in wijkcentrum De Bakermat, om onze kapotte spullen te herstellen.
We helpen elkaar bij het repareren van b.v. huishoudelijke apparatuur, zoals stofzuiger, broodrooster e.d., kleding, gereedschappen. Gezelligheid en handigheid gaan goed samen en de koffie of thee staan klaar.

De eerstvolgende repairplek is op vanaf 20.00u in de Bakermat (G.A. van Nispenstraat 139, Fliednerzaal) Wij zien u dan graag weer verschijnen. Met uw defecte apparaatjes of spullen, met kapotte kleding of ander textiel. Samen maken we er wat van. Handig toch? U bent van harte welkom!

EXTRA. U bent van harte welkom met uw naaiwerk en verstelwerk: broekspijp of mouw inkorten/uitleggen, een nieuw zoompje maken, lapje op knie of elleboog, knoop(sgat) repareren, of een nieuwe rits innaaien, u kunt er voor terecht op de repairplek.
Let op: Het is wel handig als u bijvoorbeeld de oude rits zelf alvast loshaalt. Nieuwe knopen, ritsen of lapjes stof moet u zelf meenemen. Mocht u niet goed weten hoe en wat, u kunt altijd langskomen voor advies en opmeten. Dan komt het verstelwerk – met bijv de nieuwe rits die u gehaald heeft – de volgende maand.

Als u vragen heeft:
Marnix Bakker 06 54 39 59 87
email: hoogkampdeelt@gmail.com (Sebastiaan)