Prodesse prijs 2020

Nomineer een persoon of instelling voor de Prodesse prijs 2020

Ken je een persoon of instelling die zich bezig houdt met de geschiedenis van Arnhem en daaraan in woord of beeld een bijzondere bijdrage heeft geleverd? Stuur dan een nominatie in voor de Prodesse prijs 2020.

De Prodesse prijs voor de Arnhemse Geschiedenis is een jaarlijkse prijs voor de beste bijdrage aan de geschiedenis van Arnhem.
In 2020 kent de jury de Prodesse prijs toe aan een persoon of instelling die met zijn of haar bijdrage een groot bereik bij de relevante doelgroepen heeft gevonden. Het kan gaan om eenmalige activiteiten als een bijzonder boek of artikel of een historisch evenement dat heeft plaatsgevonden. Maar het kan ook gaan om personen,groepen of instellingen die al jaren structureel bezig zijn met de Arnhemse geschiedenis en daarvoor een pluim verdienen.

De prijs bestaat uit een door de Arnhemse kunstenaar Edwim Peters vervaardigde houtsnede speciaal voor de Prodesse prijs ontworpen.
Als je een persoon of instelling weet die naar jouw mening voor de Prodesse prijs in aanmerking komt, kan je deze doorgeven aan secretaris@prodesse.nl. Graag horen we dan ook waarom deze persoon of instelling de prijs zou moeten krijgen.

De inzendtermijn sluit 30 augustus 2020.