Energie voor iedereen

De Stichting Energiebank regio Arnhem heeft tot doel om energie als eerste levensbehoefte betaalbaar houden voor iedereen. In de regio Arnhem zijn ongeveer 10.000 huishoudens die te weinig geld hebben om de energierekening te betalen en de Energiebank helpt deze huishoudens om op energie te besparen door het inzetten van coaches en het verstrekken van gratis energiebesparende producten.

Lees verder “Energie voor iedereen”

Introdans, Oostpool, Phion en Musis & Stadstheater zoeken spelers voor grootschalige nieuwe jongeren voorstelling Paradiso!

Oostpool, Introdans en Phion storten zich in 2023 op het optimistische en wonderlijke Paradiso!, een gedicht uit De Goddelijke Komedie van Dante.

Samen met een grote groep jongeren brengen ze in een magische mix van dans, theater en muziek deze klassieker naar het theater op 5, 6 en 7 mei 2023.

Jongeren tussen 15 en 26 jaar kunnen zich aanmelden bij de gezelschappen. De audities vinden plaats in december en januari.

Lees verder “Introdans, Oostpool, Phion en Musis & Stadstheater zoeken spelers voor grootschalige nieuwe jongeren voorstelling Paradiso!”

Kamerkoor Nomen Nescio zoekt nieuwe leden.

Kamerkoor Nomen Nescio zoekt nieuwe leden in alle stemgroepen.
Ons repertoire bestaat uit muziek uit de afgelopen zeven eeuwen: van
renaissance tot hedendaags en alles wat daar tussen zit. Aanvankelijk
zong Nomen Nescio vooral religieus repertoire, tegenwoordig zitten er
daarnaast ook veel wereldse werken in onze koormap.

Lees verder “Kamerkoor Nomen Nescio zoekt nieuwe leden.”