Oproep: een AED bij jou in de buurt?

In de wijkcontact en uiteraard hier op onze website, heeft u uitgebreid kunnen lezen over de op de Bakenbergseweg geplaatste AED in een voor hulpverleners, dag en nacht, toegankelijke buitenkast.
Deze AED is er gekomen door crowdfunding. Alle donateurs, nogmaals hartelijk bedankt! 
Het zou een goede zaak zijn als er meer AED’s in de wijk geplaatst worden.

BuurtAED geeft alle buurten in Nederland de kans om eenvoudig een AED aan te schaffen. In 30 dagen zamel je met je buren het bedrag in voor een AED + buitenkast met 5 jaar service en onderhoud. Op BuurtAED.nl vind je handige tips om het geld in te zamelen en krijg je een unieke korting van tenminste 1000 euro. Zo komen overal voldoende AED’s te hangen die dag en nacht bereikbaar zijn en worden meer levens gered! BuurtAED is een initiatief van de Hartstichting en Philips. 

Ik zoek een gecertificeerde hulpverlener (EHBO, BHV, etc.) die een AED kan beheren en een crowfund actie wil starten. De actie loopt via BuurtAED.

Er is een toezegging van het bestuur van de wijkvereniging om de actie te ondersteunen als er een geschikte plaats voor de AED wordt gevonden.

Van de door mij gehouden actie is er een overschot van € 50,- welke uiteraard wordt ingezet voor de nieuwe actie.
Ook van een particulier is er reeds een toezegging van een donatie van € 50,-
De actie wordt ondersteund via de website en social media van het Burgemeesterkwartier.

In woonwijken zijn te weinig AED’s dag en nacht bereikbaar. Terwijl juist daar de meeste hartstilstanden zijn. En bij een hartstilstand is een AED van levensbelang. Gelukkig is er een oplossing! Zamel samen met je buren geld in voor een eigen AED, met tenminste 1000 euro korting. Met BuurtAED maak jij je buurt eenvoudig veiliger. Start vandaag nog jouw actie!
Wil jij samen met mij een nieuwe AED actie starten? Neem dan contact met mij op! Contact

Eén gedachte over “Oproep: een AED bij jou in de buurt?”

Reacties zijn gesloten.