Ontmoeten in coronatijd

Zoals bekend is het nieuwe Wijkcentrum Bakermat sinds kort weer geopend op de dinsdag- en donderdagochtenden vanaf 10:00u voor koffie, thee, muziek, gezelligheid en kleine activiteiten.
Voor dat laatste bieden we ook elke ochtend een klein podium waarop iemand uit de wijk iets kan laten horen of zien. Dat kan van alles zijn: muziek, een mooi verhaal, iets delen over je hobby, reclame maken voor een leuke activiteit binnenkort in de wijk, bijvoorbeeld een buurtwandeling, het vertonen van kunst, een korte film, er is ruimte voor veel…

Wilt u zich voor dit laatste, het kleine podium, opgeven,
of kent u iemand die …..   
Geef het vooral per email aan ons door!
Denk daarbij aan een korte presentatie van 10 tot 20 minuten
 
Koffie, thee, muziek, een praatje, gezelligheid, kennismaken met andere wijkgenoten of eventueel samen plannen maken voor nieuwe activiteiten in het wijkcentrum?
 
Veel is mogelijk. Wees welkom en geef – als u in de gelegenheid bent – ook aan uw (achter)buren zonder internet door dat weer open zijn.
We kijken weer uit naar de ochtenden en uw komst!

Vanwege de RIVM-beperkingen is er op dit moment per ochtend ruimte voor maximaal 20 bezoekers. Wilt u zich vooraf inschrijven?
Heel graag, dat voorkomt teleurstellingen.
U kunt zich opgeven via de agenda op de website.
Op deze agenda ziet u online meteen hoeveel ruimte er voor die dag nog is.
Spontaan langskomen kan natuurlijk ook, maar houdt u er dan rekening mee dat u zich bij de ingang registreert en dat de toegang vanwege drukte mogelijk geweigerd wordt.
 
Namens het bestuur en de vrijwilligers van Wijkcentrum Bakermat,
met hartelijke groet,
Jan Kuiper
 
NB: Afgelopen week leefde er bij sommigen een misverstand over de ingang: anders dan bij onze voorloper ‘Koffiehuis De Bakermat’ is de ingang nu de hoofdingang aan de Izaak Evertslaan, en niet de zijingang aan de G.A. van Nispenstraat. De activiteit is vanwege de coronamaatregelen in de grote kerkzaal en niet in de barzaal beneden.