Meld je aan voor één van de volgende wijkdiners: 8 februari, 8 maart,  12 april

Altijd gezellig en altijd verrassend!!!!!

2017-12-08 JZ 008Het wijkdiner is zo langzamerhand een goede traditie geworden in de wijk, een buitengewoon prettige manier om elkaar te ontmoeten. Iedereen die woont in de Burgemeesterswijk, Hoogkamp, Sterrenberg of Gulden Bodem, is welkom. De sfeer is altijd ontspannen en gezellig en het eten heerlijk. Er wordt een drie-gangen menu geserveerd in de vorm van een lopend buffet met koffie als afsluiting en dat alles, inclusief wijn of sap, voor slechts €10.

HenribloemDit kan allemaal zo goedkoop omdat de ruimte gratis ter beschikking wordt gesteld door de Diaconessenkerk en de wijn door de firma Bloem. Dus, maak gebruik van dit unieke aanbod.

Het wijkdiner vindt plaats iedere tweede vrijdag van de maand. Plaats: De Bakermat, van Nispenstraat 139, we beginnen 17.30uur met een aperitief en sluiten rond 20.30uur af. Kosten: €10 en dat is inclusief de wijn en de koffie.

Opgave uiterlijk twee dagen voor het diner maar liever wat eerder zodat we het goed kunnen plannen bij Lidy Boessenkool, lboessenkool@upcmail.nl of 0031 6 46765996

Cathy Baart de la Faille en Lidy Boessenkool