Lustrum feest naar het voorjaar van 2021

Beste wijkbewoner,
 
We vinden het ontzettend jammer, maar hebben toch besloten het feest te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Helaas ontkomen wij ook niet aan de maatregelen als gevolg van het Covid-19 virus. We vinden het niet gepast om een groot feest te organiseren waarbij er een grote groep mensen bij elkaar komt in een tijd dat het virus nog rondwaart en er geen vaccin of medicijn tegen bestaat. Ook verwachten we het feest niet te kunnen opzetten zoals we willen, als we 1,5 mtr afstand moeten houden. 

 
We gaan op zoek naar een nieuwe datum in 2021 en houden jullie via de nieuwsbrief (meld je hier aan), de website en de wijkkrant op de hoogte. Gekochte kaarten blijven geldig voor de alternatieve datum, dus bewaar ze goed. Als je niet blijkt te kunnen op de alternatieve datum, dan kan je natuurlijk het geld terug krijgen. Neem in dat geval contact op via dit mailadres.
 
Laten we ervoor gaan om een onvergetelijk feest neer te zetten in 2021! En tot die tijd: let goed op jezelf en elkaar en blijf gezond!
 
Hartelijke groet,
 
Namens de organisatie 
Matthew Pyatt