ABBA (van Pallandtstraat) wint 8e kwartierkwis

2018-06-23 JZ 028Tijdens de 8e kwartierkwis, welke op zaterdagavond 23 juni in La Cannette plaatsvond,  wisselde de stand aan de kop van het klassement gedurende de hele avond. Maar met een uiterste inspanning kwam team ABBA uit de van Pallandtstraat op de 1e plek terecht en kon dan ook gehuldigd worden met de titel “De slimste straat”. Daar waar ze er in het verleden al een paar keer dichtbij waren werden ze nu beloond met  het felbegeerde straatnaambord. 10 teams streden om de titel “slimste straat”.

De feestcommissie had veranderingen aangebracht in de opzet waar er voorheen 7 rondes met 7 vragen te beantwoorden waren. Kon men nu de kennis kwijt over 5 ronden met 9 vragen.

De rondemakers  hadden weer uitdagende, verrassende en pittige vragen opgesteld op het gebied van Kennis over Arnhem, Muziek, Wetenschap Internet en Actualiteiten.

De deelnemers en de feestcommissie kijken dan ook weer terug op een gezellige en succesvolle kwartierkwis. De volgende kwis staat voor begin 2019 op het programma.  Hierover volgt binnenkort weer nadere info over. De feestcommissie is altijd op zoek naar rondemakers mocht u een leuke/bijzondere hobby hebben, of veel kennis van een bepaald onderwerp dan zouden wij het leuk vinden als u zich als rondemaker opwerpt.  Aanmelden kan op kwartierkwis@gmail.com

Foto's afdrukken / downloaden

Logo la cannette