Kunst kaarten

met aandacht

Aandacht, daar draait het idee van Astrid Feijen en Sandra Kraan om. Een idee van twee Arnhemse ondernemers dat leidde tot een heel project: Kunstkaarten met Aandacht. Vijf kunstenaars uit regio Arnhem maakten elk twee kaarten. Uit de Burgemeesterswijk is Trudy Koning deelnemer aan Kunstkaarten met Aandacht. Die bijzondere set van tien kunstkaarten is te koop en een deel van de opbrengst wordt aan een goed en lokaal doel besteed.

Het afgelopen jaar was bij uitstek geschikt om aandacht te geven. Aan mensen die het door corona op welke manier dan ook moeilijk hadden, aan mensen die met ziekte of verlies te maken kregen, of mensen die mooie dingen bereikt hebben, waar iets te vieren valt. Ook in het nieuwe jaar is het belangrijk om anderen te laten weten dat je aan ze denkt. Zomaar, of juist bij bijzondere gelegenheden. Een mooie kaart sturen is daarvoor ook in het digitale tijdperk nog steeds erg geschikt. Met zo’n kaart geef je iemand écht aandacht. Vijf regionale kunstenaars maakten speciaal daarvoor fraaie kunstkaarten.

Sociaal en lokaal

De kunstkaarten zijn met aandacht gemaakt door Monique Claes, Trudy Koning, Sandra Kraan Pauline Ran en Ilja van Seters. Zij maakten elk twee kaarten. Deze tien kaarten worden in een bijpassend mapje verkocht.

Met een deel van de opbrengst worden mensen in de regio Arnhem door beide initiatiefnemers persoonlijk verrast. Mensen die om welke reden dan ook een attentie én oprechte aandacht verdienen. Bijvoorbeeld die oudere buren die door corona al wekenlang in huis zitten. Of die alleenstaande vader die zijn winkel heeft moeten sluiten. Ken jij iemand die wat extra aandacht verdient? Laat het weten aan Astrid via 06 – 20 87 93 67 of Sandra via sandra@uitjehoofd.nl.

Bestellen en verkooppunten

  • Een kaartenset van in totaal tien kaarten van vijf kunstenaars kost € 15,-. Dit bedrag is inclusief btw en bezorging. Bestel je twee sets, dan krijg je € 5,- korting en betaal je slechts € 25,-.
  • Bestel de kaarten door een mail te sturen naar sandra@uitjehoofd.nl. Geef het aantal sets, je adresgegevens en telefoonnummer door.
  • Wil je een set kaarten cadeau doen? Laat dat dan in de mail weten. De kaarten worden dan mooi ingepakt bij de ontvanger bezorgd.
  • Daarnaast kun je de kaarten kopen bij Y-Boutique en Galerie Lijn 1 in Velp, bij Van de Wijnen in Oosterbeek en bij San Miquel Shop en Het Colofon in Arnhem. Meer informatie: www.uitjehoofd.nl/kunstkaarten