Jublileum-appelboom geplant!

Zaterdag 30 oktober was het dan eindelijk zover: de appelboom, die de gemeente Arnhem aan onze wijkvereniging heeft geschonken als cadeau bij ons 40-jarig bestaan in 2020, is geplant! In de boomgaard tussen het Watermuseum en de Molenplaats staat nu een Malus Rode Boskoop, die hopelijk mooie vruchten gaat dragen (in de vorm van een fris-zuur appeltje).

Het weer werkte goed mee: juist bij de start van de happening hield het op met regenen!
In aanwezigheid van leden van de commissie duurzaamheid en andere wijkbewoners hebben wethouder Bob Roelofs (R) en voorzitter Gerard Slag (L) samen en met de schop de laatste hand gelegd aan de aanplant van de boom. De wethouder deelde daarbij complimenten uit aan onze wijkvereniging, die zich al 40 jaar inzet voor onze wijk en haar bewoners.

Vorig jaar kon de geplande lustrumviering vanwege corona niet doorgaan, daarom spoorde hij ons aan alvast te gaan sparen voor een spetterende viering van ons 50-jarig bestaan.
Daarna brachten alle aanwezigen een toast-met-bubbels uit op een verdere vergroening van onze wijk en op een mooie toekomst voor onze wijkvereniging.

Foto’s: Johan Bosveld.