Inspraakavond over de ontwikkeling van wijkcentrum de Bakermat 26 maart 2019

Er was een behoorlijke opkomst voor de presentatie van de projectgroep “De Bakermat” die de afgelopen maanden heeft gewerkt aan de ontwikkeling van een laagdrempelig Wijk-ontmoetingscentrum in de Diaconessenkerk waar dan allerlei activiteiten door en voor bewoners kunnen worden aangeboden.

Ongeveer 200 bewoners uit de omliggende wijken volgden belangstellend de professionele presentatie van de plannen. Er was gelegenheid tot discussie en men kon een enquêteformulier invullen. De projectgroep voelde zich gesterkt door de grote opkomst en de reacties uit de zaal. Alle opmerkingen en het resultaat van de enquête worden meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen.

 

Eén gedachte over “Inspraakavond over de ontwikkeling van wijkcentrum de Bakermat 26 maart 2019”

  1. Het was een geweldige avond! Grote belangstelling van de wijkbewoners, waarmee bevestigd wordt dat wij als gemeenschap belang hechten aan een goede ontmoetingsplaats. Vooral voor de ouderen is dit van essentieel belang. En zij waren goed vertegenwoordigd!
    De voorgestelde ‘verbouwing’ geeft een aardig beeld van de mogelijkheden. Met de inspraakformulieren zal dat nog verfijnd worden.
    Met vertrouwen zien wij uit naar de vervolgstappen.

Reacties zijn gesloten.