Inschrijving Ome Joop’s Tour 2022 geopend!

Inschrijving Ome Joop’s Tour 2022 geopend!
Ook dit jaar vindt deze zomer weer Ome Joops Tour plaats. De inschrijving voor de Arnhemse wielerronde voor kinderen is nu geopend. Kinderen tussen 9 en 12 jaar uit Arnhem kunnen zich inschrijven voor ‘de leukste vakantie’ van Gelderland.

Gedwongen door de beperkingen als gevolg van corona werd er de afgelopen twee jaar een aangepaste editie gehouden van Ome Joops Tour. Maar de dagtochten waar afgelopen twee jaar voor gekozen werd bevielen zo goed, dat deze vorm nu ‘het nieuwe normaal’ is. Ook dit jaar bestaat de jeugdwielerronde uit dagtochten.

Ome Joops Tour wordt dit jaar gehouden met op zaterdag 23 juli 2022 een verzamel-en kennismakingsdag en van maandag 25 juli t/m zaterdag 30 juli 2022 een fietstour met als dagelijkse start- en finish locatie de voormalige gevangenis De Koepel in Arnhem. Op maandag 25 juli zal het startschot gegeven worden voor 6 geweldige dagen op de fiets door de regio.

De fietstocht is bedoeld voor kinderen die weinig tot geen vakantiemogelijkheid hebben. Er wordt geen onderscheid ten aanzien van afkomst, godsdienst, nationaliteit, of anderszins gemaakt, iedereen is welkom en mag er zijn.
Naast fietsen, plezier maken en vakantievieren met leeftijdsgenoten, heeft Ome Joop’s Tour ook een educatief tintje. Door samen te werken, oog te hebben voor de natuur en goed je best te doen, kunnen er echte wielertruien verdiend worden. Net als in de echte Tour de France.

Inschrijven

Inschrijven voor Ome Joop’s Tour is mogelijk via de website. Het enige dat je nodig hebt is een goede fiets. Kinderen uit omliggende gemeenten zijn welkom om mee te doen. De Ome Joop’s Tour is ook dit jaar gratis voor de deelnemers.