Goed en gezellig -blijven- eten in de Bakermat

De eetgroepen in de Bakermat hebben versterking nodig. Zoals velen bekend is op iedere tweede vrijdag en derde donderdag van de maand een kookgroep actief in Wijkcentrum ‘De Bakermat’. Deze avonden hebben een uitstekende naam in de wijk omdat je er heel gezellig en lekker kan eten. Op vrijdagavond heeft de maaltijd, voortkomend uit het ‘Kerk en Buurt’-project van de Diaconessenkerk, het karakter van lopend buffet.

Het aantal vaste bezoekers overtreft het aantal incidentele of ‘nieuwe’, die overigens ook van harte welkom zijn. Over reputatie gesproken! Maar daar gaat dit stukje niet alleen over. De coördinatoren van de maaltijden, Monica Jacobs en Lidy Boessenkool, vragen dringend om versterking m/v bij de voorbereiding. Beiden zien uit naar mensen die willen helpen bij het zwaaien van de pollepel en hem zelfs willen overnemen.

Dat is trouwens dan wel een flinke pollepel, want er wordt telkens voor zo’n 35 personen gekookt. Het gaat in opperbeste stemming, het plezier vooraf en de voldoening erna zijn groot. Gewoon zoals je het verwacht als je in leuke teams met zulke gewaardeerde activiteiten bezig bent.
Inwerken is geen punt en als je het eerst eens voorzichtig wilt proberen, of als je wel wilt meehelpen maar liever niet als chef-kok, laat het hoe dan ook weten!

De volgende maaltijden zijn op 15 november en 14 en 20 december. 
Voor inlichtingen kun je terecht bij: Monica Jacobs, t. (026) 4457065 (diner donderdag) en Lidy Boessenkool, m. 06 46765996 en lboessenkool@upcmail.nl (vrijdag) of Cathy Baart m. 06 254 285 94 en cathy@baartdelafaille.nl (ook vrijdag).