Foto’s Nieuwjaarsborrel 14 januari

Foto: Jos Zwaan ©2020Het was weer gezellig druk. Voorzitter Gerard Slag stond in zijn toespraak stil bij het geweldincident dat op de Zijpendaalseweg heeft plaatsgevonden. Hij was blij dat de daders, dank zij een automobilist, zijn gepakt! Wij hebben een fijne wijk om in te wonen en dat komt ook door het hebben van aandacht voor elkaar. En dat blijkt ook uit de vele activiteiten in onze wijk die door vele vrijwilligers georganiseerd worden.

In dit jaar vieren wij ook het 40 jarig bestaan van onze wijkvereniging. Het lustrum zal de volgende onderdelen kennen: themaochtenden op 12 en 16 mei 2020 waar ingegaan zal worden op de geschiedenis van de wijk. De bijeenkomsten worden gevolgd door een wandeling onder leiding van gidsen en eventueel een lunch. In de tweede plaats zal er op 16 mei 2020 een wijkfeest plaatsvinden in de Stadsvilla Arnhem in Sonsbeek. In het najaar van 2020 zal er een boom geplant worden in de wijk.
Meer hierover binnenkort in de Wijkcontact en natuurlijk op de website en nieuwsbrief.

Foto: Jos Zwaan ©2020Barend Freriks gaf een kort verslag over de ontwikkelingen bij de aankoop van de Diaconessenkerk en Bakermat. Binnenkort worden mensen die zich als vrijwilliger hebben aangemeld voor het wijkcentrum worden uitgenodigd. Ook hierover later meer in Wijkcontact, website en nieuwsbrief.