Fotoimpressie Wandelcafé Arnhem naar Park Lingezegen

2016-09-25 141348 JZZondag 25 september heb ik meegelopen met Wandelcafé Arnhem naar Park Lingezegen. Om 11 uur verzamelden we bij de Molenpoort en onder leiding van Jan Altena begonnen we met 14 deelnemers aan de 13km lange wandeling.
Wandelcafé Arnhem gaat zijn 19e levensjaar in en is een initiatief van wandelvereniging  TeVoet,  Molenplaats Sonsbeek en Nivon Arnhem. Jaarlijks zijn er negen wandelingen, altijd op de laatste zondag van de maand.

Vanaf de Molenplaats voerde de wandeling over de Nelson Mandela brug door Meinerswijk naar Park Lingezegen. Onderweg vertelt Jan over beziens- en wetenswaardigheden. Voor een kopje koffie pauzeerden we bij pannenkoekenrestaurant Schuitgraaf.

De tocht eindigde bij Landerij de Park waar we van Theo de Bruin een boeiende uitleg kregen over de ontwikkeling van Park Lingezegen. Voor een impressie van de wandeling: kijk naar onderstaande foto’s. Wij zullen zeker vaker gaan deelnemen. Eigenlijk waren wij verbaasd dat er voor deze goedverzorgde wandeling niet meer deelnemers waren.

 

3 gedachten over “Fotoimpressie Wandelcafé Arnhem naar Park Lingezegen”

  1. Zowel de wandeling als het weer waren zeer geslaagd,
    waarvan de fraaie foto’s het bewijs zijn!

  2. Een mooi verslag met treffende foto’s, leuk om zo de aandacht op Wandelcafé Arnhem te vestigen.

Reacties zijn gesloten.