Breng je stem uit  op het mooiste gedicht en de mooiste foto uit de expositie “Denkend aan Arnhem”

OmdBreng een voor jou belangrijk of typisch Arnhems gebouw, persoon of plek op geheel eigen wijze fotografisch in beeld of schrijf er een lofdicht over.

Zo luidde op dracht van de foto- en gedichtenwedstrijd die Open Monumentendag Arnhem (OMD) organiseerde in het kader van het thema 2016 Iconen en Symbolen. Met grote trots stelt OMD in Dudok en in Rozet  foto’s ten toon uit de ruim honderd inzendingen die zij mocht ontvangen. De gedichten worden geëxposeerd in Het Colofon en in Rozet.

Je  bent van harte uitgenodigd uit de tentoongestelde werken jouw lieveling te kiezen en je stem uit te brengen op denkendaanarnhem@gmail.com. Dat kan tot en met 21 september. Op 22 september maakt Gerrie Elfrink in Dudok de publieksprijs van de foto’s en van die van de gedichten bekend. Vanaf 1 augustus zijn er op de drie locaties mapjes te koop waar de tentoongestelde foto’s en gedichten in zijn opgenomen. Het mapje kost € 4,95. Ben je  geïnteresseerd in de overige inzendingen? Die zijn allemaal te zien op www.dg.nl/denken en op www.openmonumentendagarnhem.nl.

De activiteiten van OMD  vinden plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september. Zie voor het programma de flyers en voor actuele informatie www.openmonumentendagarnhem.nl.