8-weekse mindfulness training

In de mindfulness training nodig ik je uit om het tempo waarop je leeft te vertragen en momenten van aandacht, rust en stilte in te lassen. Momenten waarin je meer in verbinding komt met jezelf en van waaruit je met helderheid en vanuit bewuste keuze in beweging kan komen.

Thema’s in de training zijn o.a.:
  • Hoe doorbreek je je automatische piloot?
  • Hoe zit je minder in je hoofd en meer in je lichaam?
  • Hoe vind je rust te midden van de drukte?
  • Hoe ‘doe’ jij stress en hoe zou dat anders kunnen?
  • Hoe ga je om met dingen die je niet kunt veranderen?
  • Ontdek de kracht van je gedachten!
  • Hoe zorg je goed voor jezelf?
  • Hoe integreer je mindfulness in je leven?
Voor wie?
Mindfulness is in principe geschikt voor iedereen en kan iederéén helpen om de kwaliteit van leven te vergroten door meer aandacht, rust en balans in het leven te brengen. Ieder mens is uniek. Er zijn dan ook heel veel verschillende drijfveren om met mindfulness aan de slag te willen gaan.
Wil je weten of het iets voor jou is? Neem contact met me op en we zoeken het samen uit.

Docent

Mijn naam is Nienke Zevenbergen en ik ben opgegroeid in de Burgemeesterswijk en woon sinds 2010 met heel veel plezier opnieuw in de wijk met mijn gezin.

Mindfulness vormt een belangrijke basis in mijn leven. Het helpt mij om moeitelozer door het leven te bewegen en het geeft mij rust, ruimte en helderheid op een hele praktische manier.
De mindfulness training is een mooie manier om kennis te maken met mindfulness & meditatie beoefening en/of deze verder te ontwikkelen.
Sinds 2016 verzorg ik dan ook met veel plezier mindfulness trainingen en activiteiten in de zorg, het bedrijfsleven en voor particulieren.
 
Meer info