5 juli | Koffiehuis de Bakermat.

De Bakermat als Koffiehuis? Dat is in april van start gegaan!! Kennismaken en bijpraten in een ongedwongen sfeer met koffie, thee en af en toe muziek. Zin om ook eens langs te komen?

5 juli: is het de laatste ochtend van de pilot.
We willen we de zomer dan met jullie als bezoekers samen inluiden met een lunch. Deze wordt ons door de AH van de Burgemeesterwijk gratis aangeboden! Zegt het voort.

Verder hebben leuk nieuws. Het gaat goed met ons initiatief. Elke keer zijn er steeds rondom de 20 bezoekers in het Koffiehuis, en vaak veel nieuwe mensen. Al een aantal weken gaan er stemmen op met de vraag: kunnen we na 5 juli niet de hele zomer open blijven? En: zouden we niet wekelijks open kunnen?
Sinds de laatste keer zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met Mirjam van Buuren van het SWOA in Arnhem Noord. Dankzij deze stap en een aantal nieuwe vrijwilligers die ons kunnen helpen hebben we kunnen plannen dat we de hele zomer wekelijks open zijn! Na 5 juli om en om op de woensdagochtend (even weken) en de vrijdagochtend (oneven weken). Ook inhoudelijk zal er meer variatie komen, waarover begin juli meer nieuws. Ideeën van u/jou als bezoeker blijven daarbij leidend en meer dan welkom!

Albertheijn