3 november | Handen uit de mouwen op de natuurwerkdag

Het hele jaar maken veel Arnhemmers op verschillende manieren gebruik van Park Sonsbeek. Wil je iets terug doen om je betrokkenheid bij dit prachtige rijksmonumentale park te laten zien? Hier is je kans! 
Op verschillende plekken in het park zijn allerlei klussen in het kader van de landelijke Natuurwerkdag op 3 november. Klussen zijn er voor jong en oud, licht of zwaar. Er zijn klussen op het ‘droge’ maar ook in het water van de Jansbeek. De boswachters zorgen voor de deskundige begeleiding.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om vogelnesten op te hangen, struiken te snoeien, de hertenhuis van nieuw hooi te voorzien of stinsenbollen te planten. En nog veel meer. 

Aan jou de keuze!

Voor je ‘natje’ en je ‘droogje’ zoals lunch, koffie en thee, wordt natuurlijk gezorgd. Aan het eind van de dag wordt je beloond met een hapje en een drankje. Dus steek je handen uit de mouwen en meld je aan via de website www.natuurwerkdag.nl. Daar kan je aangeven aan welke klussen je wilt deelnemen. Muzikanten die voor ‘arbeidsvitaminen’ willen zorgen, zijn ook welkom. 

MolenplaatsDus: 3 november in Sonsbeek
van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur.

Inloop bij de Molenplaats vanaf 09.15, Zijpendaalseweg 24a, Arnhem.
Vragen: Rik van Dommele, 06-1148 9623