27 april | Koningsmarkt

Op 27 april 2019 wordt in Arnhem zoals ieder jaar de koningsmarkt georganiseerd. De organisatie is traditiegetrouw in handen van Stichting Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen. Na het succes van afgelopen jaar is de plek ook dit jaar de Zijpendaalseweg. De Zijpendaalseweg wordt op Koningsdag omgebouwd tot een gezellige markt met circa 200 kramen. Wilt u ook deelnemen aan de koningsmarkt, dan kunt u een kraam huren. De Arnhemse koningsmarkt is geen “kleedjes- of vrijmarkt”. Een kraam huurt u bij de bovengenoemde stichting via koningsmarkt@hotmail.com.

Om de koningsmarkt te kunnen organiseren vragen wij wel u medewerking met betrekking tot het parkeren op de Zijpendaalseweg. Het parkeergedeelte aan de Sonsbeekzijde zal vanaf vrijdag 18.00 afgesloten worden in verband met het plaatsen van de marktkramen. De weg zal op Koningsdag afgesloten zijn vanaf het centrum tot aan de ingang van de chinees. De kant van de Zijpendaalsweg richting het centrum zal beschikbaar zijn voor bestemmingsverkeer.

2018-04-27 JZ 024
Foto’s Koningsmarkt 2018
Sonsbeek

Ook dit jaar zal er in Sonsbeek een leuk programma zijn voor families onder het thema “Doe mee” Het programma start om 13.00 en eindigt om 16.00 uur en vindt plaats tussen de Molenplaats en Grand Cafe aan de Beek en bij de Stadsvilla, Palatijn en het Sonsbeek Paviljoen.

Kijk voor het hele programma op www.feestengedenkdagen-arnhem.nl