23 mei | Plant- & ruilmarkt in de binnenstad.

Bewonersgroep Arnhems Hart juicht geveltuinen en boomspiegels in de binnenstad enorm toe. Op een goedkope manier kunnen bewoners d.m.v. een rij tegels of klinkers verwijderen de straat meer vergroenen en ook een kleurrijke uitstraling geven.
Maar ook weten we dat er veel Arnhemmers zijn die behoorlijk fanatiek bezig zijn in het zaaien, stekken en kweken van (tuin)planten zoals we ontdekten. Zo fanatiek dat men deze ook graag zou willen delen met anderen.

De bewonersgroep van de Arnhemse binnenstad organiseert dan ook graag een plant- & ruilmarkt waar men samen komt om te ruilen, kopen en te verkopen van hun overdaad aan planten e.d. Dit kunnen tuinplanten, zomerbloeiers, bollen/zaden, groente, kruiden en kamerplanten zijn. Maar ook tuingereedschap dat men over of teveel heeft.

Door middel van het opzetten van een jaarlijkse plant- & ruilmarkt, in de binnenstad, kunnen bewoners van Arnhem hun planten e.d. aanbieden tegen een schappelijke prijs en/of ruilen. Een markt die jaarlijks zo rond eind mei terug zal komen.
Om de kosten laag te houden kan men zijn goederen op een kleedje of meegebrachte tafel aan de man of vrouw brengen. Er zijn dus ook geen kosten aan verbonden en bedrijven zijn uitgesloten.

Wij zijn aanwezig om uitleg te geven over geveltuinen en boomspiegels die reeds al in de buurt zijn gemaakt. Maar ook Arnhem Klimaatbestendig is aanwezig met veel informatie en natuurlijk de waterbak voor de (grote) kinderen.

De eerste plant- & ruilmarkt staat gepland op zaterdag 23 mei a.s. van 10.00 tot 15.00 uur. Op een mooie locatie namelijk het Audrey Hepburnplein.
Heb jij interesse om mee te doen en voorzie je graag anderen van je overtollige of dubbele planten? Of ben je gestopt en heb je tuingereedschap over? Meld je aan!
Aanmelden/informatie via: redactie@arnhemshart.nl of 06-39872028. Aanmelden kan tot 10 mei a.s.!!
www.arnhemshart.nl of via facebook.com/ArnhemsHart