22 juni | Huurdersdag Arnhem

Op zaterdag 22 juni 2019 wordt tussen 12.00 en 16.00 uur  een Huurdersdag georganiseerd voor iedereen die in Arnhem woont en een woning huurt. Het belangrijkste doel van de Huurdersdag is om van huurders te horen welke zaken zij belangrijk vinden.

Naast het delen van informatie is tijdens de Huurdersdag een informatiemarkt te vinden, waar maatschappelijke organisaties, huurdersorganisaties, woningcorporaties, gemeente Arnhem, politie en brandweer aanwezig zijn om huurders te helpen met zaken die voor hen belangrijk zijn. 

Tijdens de dag worden drie verschillende discussierondes gehouden over actuele thema’s. Er is een discussie over “Woont u prettig?”, over “Is huren nog betaalbaar?” en tot slot wordt er ook gesproken over “Geeft besparen energie?”. Prominenten uit de Arnhemse samenleving zullen deze
discussies inleiden. Iedere aanwezige kan plaatsnemen in het publiek en deelnemen aan de discussie.
 
De Huurdersdag vindt plaats in de Koepelkerk aan het Jansplein. De dag wordt georganiseerd door de huurdersorganisaties van Portaal, Vivare en Volkshuisvesting (HOVAR, De Brug hbv en HOP Arnhem).  

Het programma ziet er als volgt uit:
12:00 uur  opening door dagvoorzitter 
12:30 uur  discussie thema Wonen: Woont u prettig?
13:45 uur  discussie thema Huren: Is huren nog betaalbaar?
15:00 uur  discussie thema Energie: Geeft besparen energie?
16:00 uur   afsluiting door dagvoorzitter

Kunt en wilt u aanwezig zijn? Wilt u dat dan aan ons doorgeven? U kunt ons mailen op info@huurdersdag.com. Ook voor nadere informatie kunt u met dit mailadres contact opnemen.