2 februari | WeddingFair

Trouw je in 2020 of ben je pas gevraagd? Begin je net met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle prachtige trouwringen, locaties en trouwjurken niet missen. Trouw je in 2020 dan wil je misschien liever bruidstaart proeven, de styling en bloemen bespreken, een trouwpak uitzoeken óf jullie huwelijksreis winnen. Bij WeddingFair krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten; zo krijg je vakkundige antwoorden op al jouw vragen.

Specials in Arnhem!
Bij Juwelier de Tijd kun je meedoen aan een winactie om jullie Trouwringen te winnen. Je kunt de lekkerste taarten proeven, er is veel aandacht voor bruids-beauty door specialisten die jou laten zien hoe jij kunt stralen en je kunt drukwerk laten maken bij Grow your Love. Ken je de goodies van Wedding Musthave al?; zij zijn erbij in Arnhem met hun populaire gastenboeken en Bruidshuis Diana heeft verschillende cadeautjes voor jou in petto. De bruidegom vindt zijn trouwpak of laat er één maken door de hippe tailor van L’atelier. Als klap op de vuurpijl kun je meedoen aan de actie om een Caribische honeymoon te winnen.
Er is nog veel meer te beleven. Jouw complete bruiloft kun je op de populaire trouwbeurs organiseren. Met styling, bloemen, muziek en disco, first dance, fotografie, vervoer etcetera.

Trouwagenda cadeau voor alle bruiden – Presentje voor alle kids – Een leuke goodiebag – 100x BRUID Magazine en op=op – maak een Wedding-moodboard!

WeddingFair Arnhem zondag 2 februari 2020 van 11:00 uur tot 17:00 uur.
De Grote of Eusebiuskerk, Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem. Gratis entree.

Alle info op de website  Of het Facebook event