Wijkonderhoud

De gemeente Arnhem heeft Van de Haar Groep ingeschakeld om de komende jaren alle noordelijke wijken van de stad netjes, schoon en groen te houden. Dat gebeurt op een duurzame manier en met veel medewerkers uit de Arnhem.

Wie onderhoudt uw wijk?

Waarschijnlijk heeft u de medewerkers van Van de Haar Groep al gezien. Ze vegen de straten en stoepen, verzamelen zwerfvuil, maaien gazons en snoeien hagen. Ze onderhouden de openbare ruimte in uw wijk. Volgens afspraak met de gemeente Arnhem is dat op basisniveau: Er mag wat onkruid staan en er mag wat zwerfafval liggen.

Medewerkers uit Arnhem

In de groenploegen zijn banen gecreëerd voor mensen uit Arnhem. Vooral hen die eerder werkloos waren of in de bijstand zaten, hebben een kans gekregen. Ook is er een samenwerking met Scalabor. Zij bieden werk aan mensen die niet bij een gewoon bedrijf aan de slag kunnen.

Focus op duurzaamheid

Van de Haar Groep vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom worden bij het onderhoud vooral elektrische bladblazers, bosmaaiers en heggescharen gebruikt. We rijden met zuinige bussen en de nieuwste veegmachine en maaimachine. Ook worden twee elektrische voertuigen gebruikt voor het legen van afvalbakken en het rapen van zwerfvuil.

Melding?

Valt je iets op in de openbare ruimte, meld het ons. Dat kan via digitaal via de website van de gemeente Arnhem

Meer weten?

Van de Haar Groep is een bedrijf uit Wekerom, vlakbij Ede. Het bedrijf is goed in het aanleggen en onderhouden van buitenruimtes. We leggen parken aan. We vernieuwen straten en rioleringen. Onderhouden sportvelden en begraafplaatsen. Wij werken al jarenlang in Arnhem en kennen de wijken goed. Meer informatie: www.vandehaargroep.nl