30 maart | Workshoplezing Zero Waste

Jessie Kroon: Zero waste in je dagelijks leven
Als onderdeel van het evenement Arnhem Plasticvrij? geeft Jessie Kroon van het Zero Waste Project op zaterdag 30 maart een workshoplezing in het Watermuseum.

Door het delen van haar ervaringen als zero waster, inspireert Jessie anderen om plasticvrije keuzes te maken én laat zij zien hoe je circulaire economie in de praktijk brengt. Jessie neemt de bezoeker in een interactieve workshoplezing mee in verschillende aspecten van zero waste gedragsveranderingen. Praktische tips, achtergrondinformatie én een flinke dosis inspiratie bieden de kern van deze presentatie. De sessie is op de persoon gericht en de vraag “Wat kun jij doen?” staat centraal.

De zussen Nicky en Jessie Kroon leven sinds 2014 zero waste, zonder afval dus. Wat begon als project voor een maand, is inmiddels uitgegroeid tot een jarenlang project en lifestyle. Op hun blog laten ze zien hoe ze dat doen en geven ze tips voor een duurzamer leven. Zónder in te leveren op comfort, stijl of leuke dingen.
www.hetzerowasteproject.nl   www.hetzerowasteproject.nl)
De workshoplezing duurt ruim een uur. Er is alle ruimte voor vragen en uitwisseling.

Tevens is het praktische en inspirerende boek “Het Zero Waste Project”, geschreven door Jessie en Nicky Kroon, met korting te koop voor € 20,00.

Hoe laat: 11.30 uur
Duur: circa een uur
Kosten: vrijwillige bijdrage, deze komt volledig ten goede aan het project ‘Arnhem Plasticvrij?’